Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

AAK lidh koalicion parazgjedhor me dy parti

Publikuar: 2017-05-16 12:47:24

 AAK, sot ka arritur marrëveshje koalicioni për zgjedhjet e 11 qershorit, me Partinë Social-Demokrate të Kosovës dhe Ballin Kombëtar të Kosovës.
Akti i nënshkrimit është bërë në Selinë e AAK-së në Prishtinë, nga Kryetari Ramush Haradinaj dhe kryetarët respektivë të këtyre dy partive, Bajram Kelmendi dhe Selman Berisha.

Prano njoftimet

Na ndiqni në: