Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Lista e kandidatëve për deputetë nga radhët e AAK-së

Publikuar: 2017-05-18 22:07:17

 

 LISTA E KANDIDATEVE TË PËR DEPUTET TE KUVENDIT TE KOSOVES
Emri dhe Mbiemri Komuna   Emri dhe Mbiemri Komuna
Ramush Haradinaj     Time Kadriaj Decan
Ahmet Isufi Gjilan   Teuta Haxhiu Gjakove
Pal Lekaj Gjakove   Magbule Shkodra Gjilan
Gazmend Abrashi Prishtine   Diellza Hoti Prishtine
Blerim Kuçi Suhareke   Burbuqe Bakija Gjakove
Ali Berisha Peje   Ilirjana Gafurri Peje
Muharrem Nitaj Prishtine   Elmaze Nura Skenderaj
Daut Haradinaj Decan   Arbersha Nallbani Peje
Rrustem Berisha Peje   Valentina  Bajrami Prishtine
Halil Matoshi Prishtine   Zoje Lleshi Gjakove
Bali Muharremi Suhareke   Xhyljeta Kuçi Vushtrri
Lahi Brahimaj Gjakove   Drita Kukaj  Peje
Besnik Tahiri Prishtine      
Smajl Latifi Rahovec      
Lulzim Kabashi Prizren      
Xhavit Zariqi Ferizaj      
Gani Dreshaj Istog      
Rexhep Kadriu Gjilan      
Fitim Selimi Lipjan      
Fatmir Humolli Podujeve      
Rasim Selmanaj Decan      
Anton Berisha Peje      
Zenun Elezi Kline      
Naim Sahiti Peje      
Lutfi Bilalli Vushtrri      
Beke Berisha Istog      
Shkumbin Demaliaj Deçan      
Enver Gashi Obiliq      

 

Prano njoftimet

Na ndiqni në: