Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Fluks aderimesh të reja në AAK

Publikuar: 2017-05-21 14:14:55

 AAK-së, sot i janë bashkuar dhjetëra përsonalitete dhe ekspertë të fushave të caktuara. Ish rektori Mujë Rugova, profesor Armand Krasniqi, Kastriot Lajçi , gazetari Asllan Bajrami si dhe shumë të rinjë të profesioneve të ndryshme, juristë, ingjinier, artistë, ekspert të marketingut... sot janë bërë pjesë e AAK-së!
Emrues i përbashkët i aderimeve të reja në AAK, është besimi në vizionin e “Ramush Haradinaj-Kryeministër i Kosovës.

Prano njoftimet

Na ndiqni në: