Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

AAK i reagon botuesit Bota Sot : Gjeni kërcënuesit, paditni e neve na lini rehat!

Publikuar: 2017-05-21 18:37:02

 Nuk është në konceptin AAK-së e as të Ramush Haradinajt e të bashkëpunëtorëve të tij të kërcënojnë askënd. Nëse jeni kërcenuar nga dikush, denoncojeni dhe paditeni, siç bëjnë gjithë mediat normale, e mos përdorni fjalor deningrues, për hesape politike, sepse ju jeni medium dhe nuk ju ben nderë nëse e shkelni profesioni tuaj.
Ne kemi obligime e detyra më të rëndësishme se sa të merremi me kërcënime, të cilave ju me aq lehtësi, ua gjeni adresën.
Merruni me kërcënuesit, zbuloni kush janë, denonconi dhe paditni, e neve na lini rahat në punën tonë!

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

雪茄| 雪茄烟网购/雪茄网购| 雪茄专卖店| 古巴雪茄专卖网| 古巴雪茄价格| 雪茄价格| 雪茄怎么抽| 雪茄哪里买| 雪茄海淘| 古巴雪茄品牌| 推荐一个卖雪茄的网站| 非古雪茄| 陈年雪茄| 限量版雪茄| 高希霸| 帕特加斯d4| 保利华雪茄| 大卫杜夫雪茄| 蒙特雪茄| 好友雪茄

古巴雪茄品牌| 非古雪茄品牌

Tomtop| Online shop| Online Einkaufen

Addmotor Electric Bike| Electric bike shop / electric bicycle shop Electric bike review| Electric trike| Fat tire electric bike| Best electric bike| Electric bicycle/E bike| Electric bikes for sale| Folding electric bike| Electric mountain bike| Electric tricycle Mid drive electric bike|

Beauties' Secret|

地產代理/物業投資| 租辦公室/租寫字樓| 地產新聞| 甲級寫字樓/頂手| Grade A Office| Commercial Building / Office building| Hong Kong Office Rental| Rent Office| Office for lease / office leasing| Office for sale| Office relocation

DecorCollection歐洲傢俬| 傢俬/家俬/家私| 意大利傢俬/實木傢俬| 梳化| 意大利梳化/歐洲梳化| 餐桌/餐枱/餐檯| 餐椅| 電視櫃| 衣櫃| 床架| 茶几

Wycombe Abbey| 香港威雅學校| private school hong kong| English primary school Hong Kong| primary education| top schools in Hong Kong| best international schools hong kong| best primary schools in hong kong| school day| boarding school Hong Kong| 香港威雅國際學校| Wycombe Abbey School

邮件营销| 電郵推廣| edm营销| 邮件群发软件| 营销软件| Email Marketing| 搜尋引擎優化 SEO