Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Fotogaleria

Haradinaj në Podujevë

Kryetari Haradinaj me bashkëpuntor sot ka takuar strukturat dhe aktiv...

Haradinaj në Gjilan

Pritje e ngrohtë për Kryetarin Haradinaj dhe zyrtarë tjerë të lar...

Haradinaj në takim me përfaqësuesit e intelektualëve të Kosovës

Kryetari Haradinaj sot ka pritur rreth 60 përfaqësues të intelektua...

Haradinaj në Pejë

Takim impozant i AAK-së në Pejë. Kryetari Haradinaj "Marrja gjithmo...

Ramush Haradinaj ka përkujtuar 5 Majin, Ditën e Dëshmorëve të kombit

Në Ditën e Dëshmorëve, me respekt i kujtojmë të gjithë ata që ...

Haradinaj takim me struktura dhe aktivistë në Obiliq dhe Ferizaj

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, sot ka marrë pjesë në dy tubi...

FOTOLAJM - Nga vizita e Kryetarit Haradinaj në Berlin

Berlini mirëpret vizionin e Haradinajt për qeverisje në Kosovë...

Prano njoftimet

Na ndiqni në: