Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Haradinaj në takim me përfaqësuesit e intelektualëve të Kosovës

Publikuar: 2017-05-11 13:45:31

Kryetari Haradinaj sot ka pritur rreth 60 përfaqësues të intelektualëve dhe profesorëve të Kosovë të cilët kanë nënshkruar peticionin në mbështetje të tij gjatë kohës sa po mbahej në Francë. Kryetari Haradinaj ka falenderuar përfaqësuesit për kujdesin dhe mbështetjen ndaj tij.

Prano njoftimet

Na ndiqni në: