Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Haradinaj në Gjilan

Publikuar: 2017-05-15 12:23:48

Pritje e ngrohtë për Kryetarin Haradinaj dhe zyrtarë tjerë të lartë të AAK-së në Gjilan. Haradinaj: "Të punojmë pa hile për Gjilanin, për Kosovën"!

Prano njoftimet

Na ndiqni në: