Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Haradinaj në Podujevë

Publikuar: 2017-05-15 12:41:12

Kryetari Haradinaj me bashkëpuntor sot ka takuar strukturat dhe aktivistët e AAK-së Podujevë. Haradinaj gjatë fjalës së tij ka thënë se në Llap e në Gollak gjithë ka buruar ndenja e lirisë, atdhedashurisë, njerëzve të punës, njerëzve të zotë por që edhe barra iu ka ra më e rëndë.

Prano njoftimet

Na ndiqni në: