Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Aleanca e Gruas

Brenda 10 vitesh gratë do të përbejnë 40% te pjesëmarrësve aktive ne Parti Politike, Kuvendin e Kosovës dhe Kuvendet Komunale, Ekzekutiv si dhe do të përfaqësojnë 40% e te punësuarave ne institucionet qeveritare.

Forumi i AGK-së është i përkushtuar te përfaqësoj dhe te jetë zëri i grave në Kosovë duke luajtur rol kyq ne avancimin e proceseve Politike, Ekonomike dhe shtetndertuese ne realitein e ri te Kosoves. Shtet i Pavarur dhe Sovran me të drejta dhe mundesi të barabarta.

AGK si pjese e fuqishme e AAK-se është e bashkuar për ndërtimin e shtetit demokratik te Kosovës i cili siguron pjesëmarrjen e barabart te grave dhe burrave në të gjitha sferat e shoqërisë dhe të vendim-marrjes. Me moton: “Për një Shtet ku burrat të kenë të drejta dhe asgje më shume dhe gratë të kene të drejta dhe asgje me pak”.

Magbule Shkodra, Kryetare e AGK-së

Email:  mshkodra@gmail.com
Mobile: 044/430 848

 

 

Prano njoftimet

Na ndiqni në: