Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Ligj dhe Drejtësi

AAK nuk njeh kompromis kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar është prioritet absolut i qeverisjes së AAK. AAK-ja konstaton se korrupsioni dhe krimi i organizuar janë bërë kancer për shtetin dhe shoqërinë kosovare, kancer ky që dëmton dhe shkatërron të ardhmen e qytetarëve të Kosovës.

Korrupsioni dhe krimi i organizuar në formën e tashme është duke kërcënuar dhe rrezikuar rëndë funksionalitetin e shtetit të Kosovës, të ardhmen e shoqërisë demokratike të Kosovës, si dhe integrimet euro-atlantike.

Për këtë qëllim. AAK do të bëjë funksionale të gjitha institucionet e zbatimit të ligjit. Ne do të luftojmë korrupsionin, shkaqet dhe rrethanat që ndikojnë në shfaqjen e tij. Më saktësisht do të:

Do të ndryshojmë ambientin, shkaqet dhe rrethanat, sepse:

 • Do të zvogëlojmë shpenzimet qeveritare;
 • Zhvillojmë dhe ristrukturojmë sistemin e regjistrimit të pasurive të patundshme;
 • Shtrijmë në të gjitha nivelet procesin e tenderimeve on-line dhe të vendosen xhirimet në hapjet e secilit tender;
 • Reformojmë të gjitha procedurat në të gjithë sektorët ku shfaqen ende fenomene     korrupsioni;
 • Rrisim transparencën në të gjitha nivelet vendim-marrëse dhe shpenzuese të buxhetit të Kosovës;
 • Do të intensifikojmë bashkëpunimin me qytetarët.

Ne do të godasim fuqishëm krimin e organizuar duke:

 • Rritur të ardhurat e punëtorëve dhe profesionistëve brenda mekanizmave të zbatimit të ligjit;
 • Investojmë fuqishëm në pajisjet teknike profesionale të nevojshme;
 • Anëtarësojmë Kosovën në strukturat rajonale dhe ndërkombëtare të luftimit të krimit të organizuar;
 • Prijmë në iniciativat rajonale për luftimin e krimit të organizuar;
 • Krijojmë Agjencionin për konfiskimin, menaxhimin dhe shitjen e aseteve/pasurisë të fituara si rrjedhojë e krimit të organizuar.

Ne do të godasim shkelësit e ligjit dhe krimin e organizuar duke:

 • Ne do të dyfishojmë të ardhurat mujore të policëve
 • Status të veçantë në rritjen e pagave do të ketë për njësinë elite kundër krimit të organizuar;
 • Ne do të zhvillojmë Policinë e Kosovës dhe anëtarësojmë atë në Europol dhe Interpol;
 • Do të hapim Policisë për kuadrot e reja nga jeta civile - rekrutimi i ekspertëve nga lëmi të ndryshme;
 • Ne do të rrisim Sigurinë Publike dhe Sigurinë në Trafik, dhe sigurinë në shkolla;
 • Ne do të funksionalizojmë Agjencinë Kosovare për Inteligjencë, sepse do të;

Me AAK-në, Kosova në NATO dhe BE.

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

雪茄| 雪茄烟网购/雪茄网购| 雪茄专卖店| 古巴雪茄专卖网| 古巴雪茄价格| 雪茄价格| 雪茄怎么抽| 雪茄哪里买| 雪茄海淘| 古巴雪茄品牌| 推荐一个卖雪茄的网站| 非古雪茄| 陈年雪茄| 限量版雪茄| 高希霸| 帕特加斯d4| 保利华雪茄| 大卫杜夫雪茄| 蒙特雪茄| 好友雪茄

古巴雪茄品牌| 非古雪茄品牌

Addmotor electric bike shop

Beauties' Secret化妝及護膚品

DecorCollection歐洲傢俬| 傢俬/家俬/家私| 意大利傢俬/實木傢俬| 梳化| 意大利梳化/歐洲梳化| 餐桌/餐枱/餐檯| 餐椅| 電視櫃| 衣櫃| 床架| 茶几

Wycombe Abbey| 香港威雅學校| private school hong kong| English primary school Hong Kong| primary education| top schools in Hong Kong| best international schools hong kong| best primary schools in hong kong| school day| boarding school Hong Kong| 香港威雅國際學校| Wycombe Abbey School

邮件营销| 電郵推廣| edm营销| 邮件群发软件| 营销软件|