Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Bëhu Vullnetar

Publikuar: 2017-03-08 09:26:23

Për AAK-në një shtet i fortë bazohet në një shoqëri të shëndosh dhe të integruar, sikurse bazohet në individin e fortë. Për të qënë një vullnetar I Aleances per Ardhmerine e Kosoves, plotëso formularin e meposhtem dhe brenda disa ditëve kordinatorët tanë do të ju kontaktojnë.

BEHU VULLNETAR, BEHU PJESE E RRUGETIMIT TONE TE PERBASHKET!

 

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

Addmotor electric bike shop

Beauties' Secret化妝及護膚品

DecorCollection歐洲傢俬| 傢俬/家俬/家私| 意大利傢俬/實木傢俬| 梳化| 意大利梳化/歐洲梳化| 餐桌/餐枱/餐檯| 餐椅| 電視櫃| 衣櫃| 床架| 茶几

Wycombe Abbey| 香港威雅學校| private school hong kong| English primary school Hong Kong| primary education| top schools in Hong Kong| best international schools hong kong| best primary schools in hong kong| school day| boarding school Hong Kong| 香港威雅國際學校| Wycombe Abbey School