Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Degët

Degët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës formohen në territorin e një komune dhe përbëhen nga më së paku 5 nëndegë. Në Komunat të cilat kanë veçanti territoriale dhe demografike, mund të formohen më shumë se një degë. Për formimin e më shumë se një dege në nivel komune vendosë Kryesia e AAK-së. Organet udhëheqëse të Degës janë: Kuvendi, Këshilli Drejtues, Kryesia e Zgjeruar dhe Kryesia e Degës.

 

Kryetarë e degëve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në vijim:

 

 

 

 LISTA E KRYETARËVE TË DEGËVE TË AAK-së

                  (pas procesit zgjedhor 2015)

 

 •   1.        Afrim Salihu         00377 44 195 748        Dega Viti                  

 • 2.       Agron Kuçi            00377 49 236 236       dega Junik                

 • 3.         Ardian Gjini           00377 45 500 072       dega Gjakovë             

 • 4.      Avdullah Gashi      00377 44 423 102        dega Novobërdë          

 • 5.      Avni Arifi                00386 49 280 204       dega Prishtinë                  

 • 6.      Bali Muharremi      00377 44 501 168       dega Suharekë                

 • 7.      Bashkim Krasniqi  00377 44 209 880       dega Malishevë         

 • 8.      Zeqir Kiqina           00377 45 755 555       dega Drenas                

 • 9.      Burim Azemi          00377 44 783 405       dega Kllokot           

 • 10.   Daut Haradinaj      00386 45 690 680       dega Deçan                   

 • 11.    Enver Gashi            00386 49 167 909        dega Obiliq               

 • 12.     Esat Peci                 00377 44 120 580       dega Mitrovicë               

 • 13.   Fatmir Gashi           00386 49 750 400       dega Pejë                   

 • 14.     Fadil Halimi           00377 44 550 559       dega Shtërpce           

 • 15.  Fatmir Humolli       00377 44 111 710       dega Podujevë              

 • 16.   Faton Jakupi            00377 44 342 332       dega Kamenicë                 

 • 17.   Fehmi Aliu               00377 44 425 361        dega Zubin Potok     

 • 18.     Fitim Selimi             00377 44 124 946       dega Lipjan                     

 • 19.  Gani Dreshaj            00386 49 381 347       dega Istog                   

 • 20.  Gëzim Alushi           00377 44 431 791        Mitrovicë e Veriut     

 • 21.      Ahmet Grajqevci    00377 45 888 813        dega Fushë Kosovë    

 • 22.      Isak Musliu             00377 44 932 266       dega Shtime                 

 • 23.  Lulzim Kabashi       00386 49 119 762       dega Prizren                 

 • 24.  Lulzim Peci             00377 44 288 188        dega Leposaviq         

 • 25.  Lutfi Bilalli              00377 44 626 857       dega Vushtrri              

 • 26.  Menduh Vlashi        00386 49 754 101        dega Hani i Elezit     

 • 27.  Mujë Pajaziti           00377 44 287 111         dega Orllan                

 • 28.  Qazim Xani             00 377 44 423 936      dega Skënder aj         

 • 29.     Rexhep Kadriu        00377 44 133 038       dega Gjilan                     

 • 30.  Rushit Rushiti         00377 44 209 878       dega Zveçan               

 • 31.   Selami Sahiti           00377 44 349 546       dega Sharr                    

 • 32.     Shaqir Isufi             00386 49 654 320       dega Zhegër                 

 • 33.  Smajl Latifi             00377 45 498 190       dega Rahovec              

 • 34.     Xhavit Zariqi          00377 44 501 716       dega Ferizaj                    

 • 35.  Ylber Bajra              00377 44 118 667        dega Kaçanik               

 

 

 

 

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

Tomtop| Online shop| Online Einkaufen

Addmotor Electric Bike| Electric bike shop / electric bicycle shop Electric bike review| Electric trike| Fat tire electric bike| Best electric bike| Electric bicycle/E bike| Electric bikes for sale| Folding electric bike| Electric mountain bike| Electric tricycle Mid drive electric bike| Juiced Bikes Pedego Rad-Power

地產代理/物業投資| 租辦公室/租寫字樓| 地產新聞| 甲級寫字樓/頂手| Grade A Office| Commercial Building / Office building| Hong Kong Office Rental| Rent Office| Office for lease / office leasing| Office for sale| Office relocation

DecorCollection歐洲傢俬| 傢俬/家俬/家私| 意大利傢俬/實木傢俬| 梳化| 意大利梳化/歐洲梳化| 餐桌/餐枱/餐檯| 餐椅| 電視櫃| 衣櫃| 床架| 茶几

Wycombe Abbey| 香港威雅學校| private school hong kong| 香港威雅國際學校| Wycombe Abbey School 國際小學| 英國學校| International schools hong kong| 香港國際學校|

邮件营销| 電郵推廣| edm营销| 邮件群发软件| 营销软件| Email Marketing| 搜尋引擎優化 SEO

QR code scanner| inventory management system| labelling| Kiosk| warehouse management|

拍片王 - 影片製作/video editing