Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Anëtarësohu në AAK

Publikuar: 2017-03-08 09:26:23

AAK e mendon, projekton dhe realizon të ardhmen e shtetit, shoqërisë dhe qytetarit të Kosovës sot. AAK ofron gjithë energjitë, potencialin dhe kapacitetet e saj për bërjen e shoqërisë dhe qytetarëve në Kosovë një shoqëri evropiane e respektuar për zhvillimet e brendshme si dhe për rolin e saj në familjen evro-atlantike të kombeve.

AAK është shtëpi e të gjithë qytetareve të Kosovës sepse angazhohet për një të ardhme të ndritur duke filluar sot.

ANETARESOHU EDHE TI DHE BEHU PJESE E RRUGETIMIT TONE TE PERBASHKET!
 

Informacione të përgjithshme

Kualifikimet

I mesëm I lartë (studime themelore)

Master Doktoraturë

Administrate Publike Sektori Privat

Papunesuar Vetë-punësuar

Vazhdoj shkollimin Tjeter

Kontakti

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

雪茄| 雪茄烟网购/雪茄网购| 雪茄专卖店| 古巴雪茄专卖网| 古巴雪茄价格| 雪茄价格| 雪茄怎么抽| 雪茄哪里买| 雪茄海淘| 古巴雪茄品牌| 推荐一个卖雪茄的网站| 非古雪茄| 陈年雪茄| 限量版雪茄| 高希霸| 帕特加斯d4| 保利华雪茄| 大卫杜夫雪茄| 蒙特雪茄| 好友雪茄

古巴雪茄品牌| 非古雪茄品牌

Tomtop| Online shop| Online Einkaufen

Addmotor Electric Bike| Electric bike shop / electric bicycle shop Electric bike review| Electric trike| Fat tire electric bike| Best electric bike| Electric bicycle/E bike| Electric bikes for sale| Folding electric bike| Electric mountain bike| Electric tricycle Mid drive electric bike|

Beauties' Secret|

地產代理/物業投資| 租辦公室/租寫字樓| 地產新聞| 甲級寫字樓/頂手| Grade A Office| Commercial Building / Office building| Hong Kong Office Rental| Rent Office| Office for lease / office leasing| Office for sale| Office relocation

DecorCollection歐洲傢俬| 傢俬/家俬/家私| 意大利傢俬/實木傢俬| 梳化| 意大利梳化/歐洲梳化| 餐桌/餐枱/餐檯| 餐椅| 電視櫃| 衣櫃| 床架| 茶几

Wycombe Abbey| 香港威雅學校| private school hong kong| English primary school Hong Kong| primary education| top schools in Hong Kong| best international schools hong kong| best primary schools in hong kong| school day| boarding school Hong Kong| 香港威雅國際學校| Wycombe Abbey School

邮件营销| 電郵推廣| edm营销| 邮件群发软件| 营销软件| Email Marketing| 搜尋引擎優化 SEO