Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Diaspora

AAK do ti kushtojë kujdes të veçantë diasporës. Saktësisht do të mundësojë:

 • Përfaqësimi i Diasporës në Parlamentin e  Kosovës;
 • Investimet;
 • Shkollimi plotësues për fëmijët dhe lidhjet me atdheun;
 • Pajisja me dokumente të udhëtimit;
 • Lehtësitë doganore për importimin e pajisjeve dhe teknologjisë për hapjen e vendeve të reja të punës;
 • Formimi i drejtorive të diasporës nëpër komuna dhe hapja e zyrave për programet investuese nëpër komuna;
 • Krijimi i mundësive për pajisje me dokumentacion të nevojshëm on-line, përmes postës elektronike;
 • Rregullimi i mos pagesës së dyfishtë të biletës së aeroplanit për ardhje gjatë pushimeve; 
 • Në kuadër të Ministrisë të krijohet një departament i posaçëm, i cili do të merret me fuqizimin e lidhjeve të shqiptarëve në Turqi me Kosovën;
 • Qeveria e Kosovës të miratojë një plan për regjistrimin e popullsisë kosovare që jeton në diasporë;
 • Të krijohet një shpërblim për anëtarët e diasporës, i cili do të ndahet çdo vit nga Kryetari i Kosovës, për merita në krijimin e marrëdhënieve me shtetet mike, ku ata jetojnë dhe veprojnë.

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

雪茄| 雪茄烟网购/雪茄网购| 雪茄专卖店| 古巴雪茄专卖网| 古巴雪茄价格| 雪茄价格| 雪茄怎么抽| 雪茄哪里买| 雪茄海淘| 古巴雪茄品牌| 推荐一个卖雪茄的网站| 非古雪茄| 陈年雪茄| 限量版雪茄| 高希霸| 帕特加斯d4| 保利华雪茄| 大卫杜夫雪茄| 蒙特雪茄| 好友雪茄

古巴雪茄品牌| 非古雪茄品牌

Addmotor electric bike shop

Beauties' Secret化妝及護膚品

DecorCollection歐洲傢俬| 傢俬/家俬/家私| 意大利傢俬/實木傢俬| 梳化| 意大利梳化/歐洲梳化| 餐桌/餐枱/餐檯| 餐椅| 電視櫃| 衣櫃| 床架| 茶几

Wycombe Abbey| 香港威雅學校| private school hong kong| English primary school Hong Kong| primary education| top schools in Hong Kong| best international schools hong kong| best primary schools in hong kong| school day| boarding school Hong Kong| 香港威雅國際學校| Wycombe Abbey School

邮件营销| 電郵推廣| edm营销| 邮件群发软件| 营销软件|