Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Kryesia

Kryesia e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës përbëhet nga 62 anëtarë të saj, të dalë pas takimit konstituiv të Këshillit Drejtues të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) të mbajtur me 20 korrik 2015 – Kryetari, Nënkryetarët, Sekretarët dhe anëtarë të tjerë të nominuar (propozuar) nga Kryetari i AAK-së dhe të votuar më pas nga Këshilli Drejtues i AAK-së. Kryesia është organ ekzekutiv i zbatimit të politikave të AAK-së, qëndrimeve dhe vendimeve të aprovuara në Kuvend dhe në Këshillin Drejtues të AAK-së. Kryesia është përgjegjëse për zbatimin e Programit dhe të Statutit të AAK-së. Kryesia zbaton politikën e përcaktuar nga Kuvendi dhe Këshilli Drejtues i AAK-së. Është përgjegjëse për organizimin e fushatës zgjedhore, organizimin dhe zgjerimin e anëtarësisë dhe grumbullimit të fondeve për dobi të partisë.
 

 

 
Kryesia e Aleancës ka përbërjen si vijon:


1 Ramush Haradinaj
Ardian Gjini
Ahmet Isufi
Pal Lekaj
Gazmend Abrashi
Blerim Kuçi
Ali Berisha
Magbule Shkodra
Diellza Hoti

10 Muharrem Nitaj
11 Agim Elshani
12 Agron Kuçi
13 Alban Dermaku
14 Anton Berisha
15 Arbresha Ajdini-Nallbani
16 Avni Arifi
17 Bahri Gashi
18 Bali Muharremaj
19 Besnik Tahiri
20 Burbuqe Bakija
21 Esat Peci
22 Fatmir Humolli
23 Fatos Mani
24 Fehmi Fetahu
25 Fitim Selimi
26 Gani Dreshaj
27 Gent Begolli
28 Haki Shatri
29 Haxhi Ferati
30 Iliriana Gafurri
31 Imer Rusinovci
32 Jahja Lluka
33 Jonuz Salihaj
34 Kymete Bajraktari
35 Lahi Brahimaj
36 Lulzim Kabashi
37 Lulzim Leci
38 Lutfi Bilalli
39 Meliza Haradinaj
40 Muhamet Kelmendi
41 Muharrem Nitaj
42 Musa Gjakova
43 Nexhmedin Shala
44 Rasim Selmanaj
45 Rexhep Kadriu
46 Riza Smakaj
47 Rrustem Berisha
48 Saranda Hyseni
49 Sejdë Tolaj
50 Shkumbin Demalijaj
51 Smajl Latifi
52 Talat Gjinolli
53 Teuta Haxhiu
54 Time Kadriaj
55 Vasilika Zotaj
56 Xhafer Gashi
57 Xhavit Zariqi
58 Xhevat Demiri
69 Zelfije Pllana
60 Zenun Elezaj

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

雪茄| 雪茄烟网购/雪茄网购| 雪茄专卖店| 古巴雪茄专卖网| 古巴雪茄价格| 雪茄价格| 雪茄怎么抽| 雪茄哪里买| 雪茄海淘| 古巴雪茄品牌| 推荐一个卖雪茄的网站| 非古雪茄| 陈年雪茄| 限量版雪茄| 高希霸| 帕特加斯d4| 保利华雪茄| 大卫杜夫雪茄| 蒙特雪茄| 好友雪茄

古巴雪茄品牌| 非古雪茄品牌

Addmotor electric bike shop

Beauties' Secret化妝及護膚品

DecorCollection歐洲傢俬| 傢俬/家俬/家私| 意大利傢俬/實木傢俬| 梳化| 意大利梳化/歐洲梳化| 餐桌/餐枱/餐檯| 餐椅| 電視櫃| 衣櫃| 床架| 茶几

Wycombe Abbey| 香港威雅學校| private school hong kong| English primary school Hong Kong| primary education| top schools in Hong Kong| best international schools hong kong| best primary schools in hong kong| school day| boarding school Hong Kong| 香港威雅國際學校| Wycombe Abbey School

邮件营销| 電郵推廣| edm营销| 邮件群发软件| 营销软件|